Rätt svar på tipspromenaden

36 vuxna och 11 barn gick tipspromenaden på Ranahult under påskveckorna.

Johanna Andersson, Södra Lundby vann priset för vuxna och bland barnen var det Nils Kjellsson, Stommen, Kvinnestad som tog hem vinsten. Grattis!

 

Rätt rad vuxna: X11, XXX, X2X, X12

Rätt svar vuxna: 1. Domherre, 2. Små bitar av blad, 3. +4 grader, 4. Al, 5. Vara är framtagen på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart sätt, 6. Beatrice Rindevall, 7. Cirka 33 kilo, 8. De håller undan skadeinsekter, 9. C-vitamin, 10. I insamlingen för pappersförpackningar, 11. Alice Tegnér, 12. FN.

 

Rätt rad barn: X2X, 12X, 121, X1X

Rätt rad barn: 1. Domherre, 2, Bil, 3. Bananer, 4. Broccoli, 5. Nej, det är aldrig tillåtet att slänga skräp i naturen, 6. Fridlysning, 7. Vitlök, 8. De håller undan skadeinsekter, 9. 12 stycken, 10. I insamlingen för pappersförpackningar, 11. Hundvalpar, 12. Nej, det är inte tillåtet.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.