Föreläsning om Platåbergens geopark

Onsdagen den 3 maj klockan 17:30 hålls en föreläsning om Platåbergens geopark i aulan på Vara folkhögskola. Det är Anna Bergengren som håller i den. Hon är koordinator för Platåbergens Unesco Globala Geopark, vilket är den första i Sverige som fått den utnämningen. Föreläsningen beräknas pågå under en timma.

Det är gratis och det är bara att komma eftersom det inte behövs någon föranmälan.

 

Evenemanget är en del av Öppet hus på Vara folkhögskola. Det börjar redan klockan 16 med invigning, tal och musik. Sedan väntar bland annat modevisning med Växa vidare, guidad tur på skolan, museet är öppet och radiolinjen sänder live.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.