Eva och Jonna vann tipspromenaden

Under påskhelgen var det tipspromenad på Ranahult. 55 vuxna och 14 barn gick promenaden. Vinnare bland de vuxna är Eva Nilsson, Per Hiertas gata i Vedum och bland barnen Jonna Green, Bösö, Vedum. De vinner var sin bok.

Rätt svar vuxna: 1. Fågelholkar, 2. Odla blommor och bygga insektshotell, 3. Mat producerad utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel, 4. Du kan torka håret i 40 minuter, 5. 0,8 kronor, 6. Grävling, 7. 57 000, 8. Dahlior, 9. Nordens ark, 10. Ulf Lundell, 11. Annika Strandhäll, 12. Backsippa

Rätt rad vuxna: 1X2, 11X, X22, 2X1

Rätt svar barn: 1. Fågelholkar, 2. Mat som vi slänger som egentligen skulle kunna gå att äta, 3. Mat producerad utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel, 4. LED-lampa, 5. Markus Granseth, 6. Grävling, 7. Cykel, 8. Till fattiga barn, 9. Nordens ark, 10. Blåsippa, 11. Klimataktivist som skolstrejkat för att få fler att engagera sig i klimatfrågan, 12. De flyger på en kvast

Rätt rad barn: 112, XXX, 222, 1XX

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.