Rätt svar och vinnare

Under vecka 44, det vill säga, höstlovet var det tipspromenad på naturreservatet Ranahult. Det kom besökare från Alingsås, Herrljunga, Vedum, Vara och Tun för att gå rundan på ungefär en kilometer.

Rätt svar vuxna: 1. vatten, vetemjöl, salt rimmat fläsk, 2. 2,75 meter, 3. Västergötland, 4. Karin Lexén, 5. kabbeleka, 6. 17%, 7. drottningsylt, 8. Evert Taube, 9. minst 120-150 år, 10. blomsterlupin, 11. fönsterlav, 12. uggla.

Rätt rad vuxna: 1XX, 1X2, 12X, 222.

Rätt svar barn: 1. chokladbollar, 2. rönn, 3. Västergötland, 4. Sommarskuggan, 5. rovdjur som vill äta upp dem blir rädda och flyr när de ser ögonen, 6. hotell för insekter, 7. lämna den på en återvinningsstation, 8. åtta ben, 9. skata, 10. ja, det är en god matsvamp, 11. ljung, 12. uggla.

Rätt rad barn: 11X, 1X2, 121, 1X2.

Det fanns ingen skiljefråga utan vinnaren lottades fram av de med flest rätt. Vinnare vuxna är Birgitta Karlsson, Tun och bland barnen är vinnaren Pauline, Vedum. De kommer att få vinsten hemlevererad.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.