Dags för ny tipsrunda på Ranahult

Lördagen den 30 oktober är det dags för en ny tipsrunda på Ranahult. Frågorna hänger uppe över höstlovet fram till och med söndagen den 7 november, det vill säga drygt en vecka. Det finns frågor för både vuxna och barn –  en perfekt aktivitet under höstlovet vecka 44 med andra ord. Det finns fikaplats och möjlighet att grilla.

Talonger och låda att lämna in svaren i finns inne i stugan. Du kan gå när du vill eftersom tipspromenaden är obemannad. Tipspromenaden följer leden som börjar på baksidan av stugan och är drygt 1 kilometer lång.

Rätta svar och vinnare kommer att publiceras på hemsidan och i NLT.

Ranahult ligger på vägen mellan Larv och Fåglavik. Se på karta.

Välkomna!

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.