Naturfoton och omval på årsmötet

Årsmötet som hölls på Godtemplargården i Vara inleddes med att Jan-Åke Rosén visade naturfoton. Han arbetade tidigare som miljö- och hälsoinspektör på Vara kommun så det var en välkänd gäst. Han visade bland annat fina närbilder på tranor som han tagit från ett gömsle vid Hornborgasjön, larver, fjärilar, en familj av purjolökar och foton av fantastiska former som finns i naturen. Han tackades med blommor som ordförande Tomas Lindström överlämnade.

Efter kaffet med dopp var det dags för årsmötesförhandlingar. De inleddes med en tyst minut.

Verksamhetsberättelsen lästes upp och ekonomin gicks igenom.

Årsmötet beslutade att antalet ledamöter i styrelsen ska vara åtta i fortsättningen istället för nio. Styrelsen består av Tomas Lindström, ordförande, Henry Arvidsson, vice ordförande, Rolf Grahm, kassör, Janeric Mörck, sekreterare och övriga ledamöter utgörs av Catarina Andersson, Anne Svensson, Anna Svensson-Bergqvist och Dag Svensson. Ersättare är Inger Mörck, Sture Hermansson och Roger Lindström. Det var omval för samtliga.

 

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.