Ett trettiotal närvarade då milan byggdes

Det var ett trettiotal som närvarade under lördagen då arbetet med Milan skulle inledas. En stor fördel under helgen var också att vädret var perfekt. Det kom också flera barn som uppskattade att springa runt omkring i grönskan. Milan blev också döpt till ”Sandra” och det blev ganska stort bestyr att få fyr på den. En fin prestation gjordes också när det gällde matlagningen. Catarina Andersson som under en längre tid med vanan inne bidrog till en positiv matupplevelse under denna helg.

Under söndagen kom ett flertal tillbaka och kolade, man gjorde också trätjära, ryssolja och ritkol. Flera fågelholkar spikades också. Milan stängdes klockan 16.30 och allt verkade ha gått riktigt bra.

Vädret blev tyvärr något sämre under söndagen och ett åskregn drog in efter att man njutit av det fina vädret under två dagar.

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.