Årsmöte 2014 med fokus på isbjörnar och bin

Tomas delar ut pris

Tomas Lindström delar ut pris till Varaortens biodlarförening och Hilbert Andersson (foto: Mikael Zetterström)

 

Under årsmötet den 23 februari 2014 fick naturskyddsföreningen i Vara kommun besök av Bengt-Åke Öhgren och hans fokus riktades särskilt mot de hotade isbjörnarna på nordpolen. Ett tjugo tal närvarade och tog del av de vackra naturbilderna och Bengt-Åkes intressanta föreläsning. Efter föredraget passade Tomas Lindström (ordförande för NSF i Vara kommun) på att avtacka Marita Gustavsson och Anita Adolfsson som inte kom att ställa upp till omval i styrelsen.  Tomas delade också ut pris till Hilbert Andersson (ordförande för Varaortens Biodlarförening) för deras engagemang och fina arbete.

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.